YANDEX КЕШ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ

За да пристапите на зачуваната страница, внесете го адресата на страницата во полето за пребарување и изберете ја Yandex услугата


yandex cached pages

Yandex Пребарувач

Yandex.ru - интернет пребарувач, можете да се обидете да најдете слика на страната што ви треба.

За жал, не постои начин да се прегледа кешот на Yandex со директна врска. Затоа, мора да ја напишете адресата на страницата во линијата за пребарување и од контекстното мени на врската до резултатот изберете го ставката Зачувана копија. Ако резултатот од пребарувањето е во кешот на Google, не сте задоволни, оваа опција дефинитивно вреди да пробате, како што е верзијата од страниците во Yandex кешот може да се разликуваат.

Пребарување по кеш во Yandex: https://www.yandex.ru/search/advanced ...
Во полето "Барам:" внеси збор за кој е познато дека е на вашата страница
Од резултатите од пребарувањето одете до "Пронајдени зборови".
Следат врската "Зачувана копија" - Вашиот кеш

Како да ја користите услугата


Service Browser Cached Pages

Наведете url

Името на сајтот мора да започне со http или https

Изберете систем

Изберете пребарувач од листата

Прикажи резултат

Во прозорецот што се отвора, погледнете го резултатот од работата