SKEDARË TË NGARKUAR ME SHFLETUES

Për të hyrë në faqen e ruajtura, në kutinë e kërkimit, futni adresën e faqes dhe zgjidhni shërbimin


ÇFARË ËSHTË KOHA?

Page cache - një kopje e dokumenteve të faqes nga një numër i caktuar (zakonisht nga vizita e fundit nga robot kërkimi),të cilat janë të ruajtura në motorët e kërkimit të databazave (serverëve). Nëse është e nevojshme, shpejt mund të hyni në faqen e internetit duke përdorur shërbimin tonë.


Google

Megacorporation, kapaciteti i serverëve që kanë aftësinë për të skanuar vazhdimisht internetin për faqet e reja dhe ndryshimet në ato të vjetra.


Google (vetëm tekst)

Google mbështet faqet tuaja të sitit në rast se materiali burimor bëhet i padisponueshëm.


Web.Archive

Shërbim falas për kërko për kopjet arkivore të faqeve , e themeluar në vitin 1996 në San Francisko nga Brewster Keil.

View cached pages

Cache Site është i arritshëm për të gjithë

Makinat e kërkimit kanë një kufizim të përbashkët: mund ta shihni vetëm kohën më të fundit nga versionet e ruajtura të faqes.


Yandex

Cache Yandex shumë më të vogla, kështu që ia vlen të shikoni për shumicën e fotografive të trafikut të madh, të lartë të qarkullimit të lartë c


Yahoo

Metoda minus është se yahoo cache nuk do të ruhet përgjithmonë, si në rastin e një arkivi të internetit.


Bing

Marrja e cache-it të faqes së një faqe interneti nga Motori i kërkimit Bing nuk është i vështirë dhe i shpejtë.

Si të shikosh faqe të kopjuar?

Caching përdoret në mënyrë aktive nga të gjithë motorët e kërkimit popullor. Pra, për të parë cache faqen ju duhet për të kryer 3 hapa të thjeshtë

Service Browser Cached Pages

Specifikoni url

Emri i faqes duhet të fillojë me http ose https

Zgjidhni një sistem

Zgjidh një motor kërkimi nga lista

Shiko rezultatin

Në dritaren që hapet, shikoni rezultatin e punës