CHROME CACHE VIEW

Për të hyrë në faqen e ruajtur, futni adresën e faqes në shiritin e kërkimit dhe përzgjidhni Shërbimin Google (tekst vetëm)


chrome cached pages

CHROME

Në shfletuesin e Google Chrome, nganjëherë përdoruesit duhet të shohin ruajtjen e kujtesës në një vend të caktuar.

Për të hyrë në çdo faqe të indeksuar, futni pyetjen e mëposhtme në shiritin e kërkimit:

[cache:https://cachedview.b4your.com]
një kopje e faqes shfaqet në ekran, në krye të ekranit shfaqet informacioni i mëposhtëm:

Data e ruajtjes së fundit, e cila do të japë një mundësi për të gjykuar nëse informacioni i dhënë mund të ndryshojë. Ekziston edhe një lidhje me imazhin, i cili përmban vetëm tekst. Një tjetër URL do të tregojë kodin e plotë burimor që do të interesojë webmasters. Google nuk cache fotografitë.

Si ta përdorni shërbimin


Service Browser Cached Pages

Specifikoni url

Emri i faqes duhet të fillojë me http ose https

Zgjidhni një sistem

Zgjidh një motor kërkimi nga lista

Shiko rezultatin

Në dritaren që hapet, shikoni rezultatin e punës