GOOGLE FAQET CACHED

Për të hyrë në faqen e ruajtur, futni adresën e faqes në shiritin e kërkimit dhe zgjidhni shërbimin Google


google cached pages

Cache Google mban gjithçka

Google ruan në mënyrë specifike tekstet e të gjitha faqeve në internet në mënyrë që njerëzit të mund t'i shohin nëse faqja është e padisponueshme.

Për të parë versionin e faqes nga cache Google duhet të jetë në shiritin e adresës për të shtypur: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.facebook.com/rozetka.ua. Ku https://www.facebook.com/rozetka.ua është e nevojshme të zëvendësohet adresa e faqes së dëshiruar. Si rezultat, ne marrim një "pamje" të faqes të bërë nga Google në një datë të caktuar.

Pronarët e burimeve në internetin botëror duhet të dinë se cache e faqes së Google është një sistem vullnetar. Nëse keni nevojë të përjashtoni ndonjë faqe të portalit tuaj nga lista e faqeve të ruajtura, ju mund të ndaloni marrjen e fotografive. Për ta bërë këtë, shtojeni një faqe meta në faqe: Gjithashtu mohoni ose të lejojë ruajtjen e caching është e mundur në zyrë, në qoftë se ju keni llogarinë e duhur. Udhëzime PDF

Si ta përdorni shërbimin


Service Browser Cached Pages

Specifikoni url

Emri i faqes duhet të fillojë me http ose https

Zgjidhni një sistem

Zgjidh një motor kërkimi nga lista

Shiko rezultatin

Në dritaren që hapet, shikoni rezultatin e punës