YAHOO CACHE SEARCH ENGINE

Për të hyrë në faqen e ruajtur, futni adresën e internetit në kutinë e kërkimit dhe zgjidhni shërbimin Yahoo


yahoo cached pages

YAHOO Search engine

Kërkoni një faqe të largët në cache të Yahoo duke përdorur operatorin "cache:" dhe një lidhje në faqen e largët.

Yahoo mbështet faqet e internetit në rast se ato bëhen të padisponueshme. Këto kopje ruhen në cache në serverët e motorëve të kërkimit. Duke klikuar në lidhjen "Kopje të ruajtura", ju do të hapni një kopje rezervë të faqes së internetit.

Ju mund të përdorni një kopje nga cache Yahoo nëse faqja që dëshironi dëshironi të marrë shumë kohë për të ngarkuar ose jo ngarkuar fare. Referenca që çon në Cache të faqes së Google është ndryshe nga lidhjet e vërteta, kështu që kjo nuk ndikon në promovimin në asnjë mënyrë.

Si ta përdorni shërbimin


Service Browser Cached Pages

Specifikoni url

Emri i faqes duhet të fillojë me http ose https

Zgjidhni një sistem

Zgjidh një motor kërkimi nga lista

Shiko rezultatin

Në dritaren që hapet, shikoni rezultatin e punës