YANDEX cache search engine

Për të hyrë në faqen e ruajtur, futni adresën e faqes në kutinë e kërkimit dhe zgjidhni shërbimin Yandex


yandex cached pages

Yandex Search Engine

Yandex.ru - motor kërkimi në internet, mund të provoni të gjeni një pamje të faqes që ju nevojitet.

Për fat të keq, nuk ka asnjë mënyrë për të parë cache Yandex me anë të lidhjes direkte. Prandaj, duhet të shkruani adresën e faqes në linjën e kërkimit dhe nga menyja kontekstuale e lidhjes tek rezultati zgjidhni artikullin Kopje e ruajtur. Nëse rezultati i kërkimit është në cache Google nuk jeni të kënaqur, ky opsion definitivisht është me vlerë të provoni, pasi versioni e faqeve në cache Yandex mund të ndryshojnë.

Kërko nga cache në Yandex: https://www.yandex.ru/search/advanced ...
Në fushën "Po kërkoj:" futni një fjalë që njihet të jetë në faqen Tuaj
Nga rezultatet e kërkimit shko tek "fjalët e gjetura".
Ndiqni lidhjen "Kopje e ruajtur" - cache tuaj

Si ta përdorni shërbimin


Service Browser Cached Pages

Specifikoni url

Emri i faqes duhet të fillojë me http ose https

Zgjidhni një sistem

Zgjidh një motor kërkimi nga lista

Shiko rezultatin

Në dritaren që hapet, shikoni rezultatin e punës